- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Meci cu Egiptul pentru naționala de handbal tineret. ”Tricolorele” nu mai pot prinde sferturile la Campionatul Mondial

Astăzi, de la ora 16.45, naționala României de handbal tineret va întâni Egiptul, la Campionatul Mondial, competiție care se desfășoară în Macedonia de Nord.

După două înfrângeri consecutive, 26-29 cu Olanda și 26-27 cu Elveția, România nu mai poate prinde sferturile de finală, însă își poate asigura în continuare un loc în top 10, scrie FRH pe pagina de Facebook.

,Pe de altă parte, echipa Egiptului a pierdut și ea de două ori la rând, împotriva Elveției și Olandei, principala ei problemă fiind randamentul în atac, având cel mai mic număr de goluri marcate, 90, dintre echipele calificate în runda principală.

”Evident că înfrângerile, de regulă nu aduc ceva bun, dar cred că noi toți, nu doar fetele trebuie să ne motivăm pentru fiecare meci, indiferent că vine după o victorie sau înfrângere. E important să ne asumăm înfrângerile și să învățăm din ele. Trebuie să tratăm fiecare meci la vârsta lor ca o nouă ocazie să ajutăm fetele să ajungă jucătoare de bază la echipa de senioare. Astfel, orice meci internațional le îmbogățește experiența competițională și le ajută să ajungă acolo unde ne dorim cu toții să ajungă”, a declarat, potrivit sursei citate, Valentina Ardean Elisei, antrenorul secund al echipei naționale U20.

Sursa: FRH

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu