Mariana Pop deschide cutia Pandorei: Gheorghe Achim, Constantin Bolos, Gheorghe Marian sau Corin Chereches, pe lista posibililor candidati la Primaria Baia Mare

Pana la aceasta ora, PDL Maramures, ca de altfel toate partidele din judet, au evitat sa lanseze un candidat pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare. Numele cel mai vehiculat a fost cel al Marianei Pop, presedinte al organizatiei municipale. Insa aceasta a refuzat sa candideze.

Aceasta a declarat ca partidul are in vedere mai multe nume. „Oricare dintre parlamentari poate fi propus pentru Primarie. Sau dintre candidatii la parlamentare care au castigat pe colegii si nu au putut merge in Parlament. Dorul Lese, Nicolae Bud ori Danut Marinca. Sau fostul subprefect Gheorghe Achim. E o persoana cu imagine si competenta pe administratie. Sau poate sa fie celalalt subprefect, Constantin Bolos. Sau Gheorghe Marian. Sunt oameni cu vechime in partid. Care au creat imagine partidului”, a declarat Mariana Pop.

Actualul sef al Inspectoratului Scolar Judetean a facut o referire aparte la Corin Chereches, pe care l-ar vedea un candidat puternic pentru functia de primar. „Corin Chereches a candidat la Primarie si a obtinut un scor foarte bun. Nu au fost multe voturi lipsa pentru a intra in turul doi. Posibila sa candidatura nu este pentru mine o surpriza. Eu m-am gandit la Corin Chereches ca la un candidat”, a spus Pop.

Presedintele PDL Baia Mare a mai precizat ca democrat liberalii maramureseni se vor reuni in cadrul unui birou permanent judetean pentru a analiza pozitia fiecarui posibil candidat intr-un sondaj al partidului, urmand ca in functie de rezultate sa se ia o decizie in privinta viitorului candidat.

Ciprian DRAGOS

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu