MARAMUREȘ – Pensionarii au primit primele bilete de tratament din acest an

Mult așteptatele bilete de tratament pentru pensionarii din Maramureș care au depus cerere în acest sens au sosit, potrivit anunțului făcut de către Casa Judeţeană de Pensii Maramureş. Instituția a anunțat oficial că din data de 9 martie 2023 începe activitatea de distribuire a biletelor de tratament balnear pe anul în curs, repartizate pe 18 serii.

Lucica Onea, directorul Casei de Pensii Maramureș, spune că numărul biletelor contractate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă SA este la nivel naţional de 57.240 de locuri, repartizate în 13 unităţi de tratament aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice.

Însă, spune Onea, „la numărul de locuri menţionat mai sus se va adăuga un număr suplimentar de locuri care vor fi contractate cu operatorii economici de profil pentru a satisface cererea mare existentă din partea pensionarilor.
Prima serie de bilete de tratament va începe în data de 09.03.2023. La Casa Judeţeană de Pensii Maramureş s-au înregistrat până în prezent un număr de 2 822 cereri. Pentru prima serie cu plecare din 9 respectiv 10 şi 11 martie au fost repartizate la instituţia noastră un numar de 116 bilete din care BIZUŞA-28 bilete, BALA-2, BUZIAŞ-8, GEOAGIU-4, MONEASA-6, COVASNA-6 și 1 MAI-62 de bilete de tratament”.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu