- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

MALDIVE: Culoare, arome și parfumuri exotice

               Plecari cu avionul  din Cluj

Detalii AICI

Insulele Maldive sunt o destinație exotică situată în Oceanul Indian, la sud-vest de Sri Lanka. Ele sunt renumite pentru peisajele lor idilice, plajele cu nisip fin, apa cristalină și biodiversitatea marină uimitoare.

Insulele Maldive sunt alcătuite dintr-un arhipelag format din peste 1.000 de insule coralice, grupate în atoli. Aceste insule sunt înconjurate de ape turcoaz și recife de corali ce oferă o experiență unică de snorkeling și scufundări. Maldivele găzduiesc o mare varietate de specii marine, inclusiv corali colorați, pești exotici, rechini și broaște țestoase.

Majoritatea insulelor Maldive sunt dedicate turismului și sunt echipate cu hoteluri de lux și stațiuni care oferă facilități excelente pentru vacanțe relaxante și romantice. Multe dintre acestea au vile private situate direct pe plajă sau pe piloni deasupra apei, oferind o atmosferă intimă și privată.

Pe lângă relaxare și plajă, insulele Maldive oferă și o gamă variată de activități. Puteți explora viața marină în timpul unei excursii cu barca cu podea de sticlă sau puteți practica sporturi acvatice precum scufundări, snorkeling, windsurfing sau pescuitul în larg. De asemenea, puteți descoperi cultura și tradițiile locale vizitând satele insulare și participând la evenimente culturale.

Clima în insulele Maldive este tropicală, cu temperaturi constante și ridicate pe tot parcursul anului

În concluzie, insulele Maldive sunt un paradis tropical cu plaje spectaculoase, recife de corali impresionante și servicii de lux. Ele oferă o experiență de vacanță de vis pentru cei care doresc să se relaxeze, să se bucure de activități acvatice și să se conecteze cu frumusețea naturii tropicale.

             Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau oferte

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa [email protected], pe pagina de Facebook www.facebook.com; www.instagram.com/marainternational  sau pe websit-ul nostru www.mara-tour.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu