MÂINE – Sezonul moto se închide oficial și-n Sighetu Marmației

Acest final de săptămână aduce două evenimente dedicate celor care iubesc motoarele. În Baia Mare și Sighetu Marmației vor avea loc evenimentele prilejuite de închiderea sezonului moto 2023. La Sighet evenimentul este organizat de Clubul Zimbrii Sighetului, care invită sighetenii într-un număr cât mai mare să participe la evenimentul – ÎNCHIDEREA SEZONULUI MOTO ”Existăm în trafic!” 2023.

Când? În ziua de sâmbătă, 21 octombrie 2023, eveniment care, susțin oficialii clubului sighetean, „marchează o nouă oportunitate de a atrage atenția participanților la trafic asupra vulnerabilității motocicliștilor în trafic și asupra prezenței lor inclusiv în perioada de tranziție și cea rece a anului”.

Conform programului anunțat de organizatori, în 21 octombrie, intervalul orar 12:00 – 13:00, vom avea o expoziție moto care se va desfășura în zona ”Stația TAXI” din Piața 1 decembrie 1918, urmată de o paradă moto (intervalul orar 13:00 – 13:30). Motocicliştii vor pleca într-o paradă care se va desfăşura pe principalele artere ale municipiului.

Problemele motocicliștilor din Sighet ni le spune un membru al clubului: „Asfaltul este prost, nu avem semafoare, nu respectă regulile de circulație conducătorii de autoturisme. Și mai sunt mulți copiii care circulă pe 1,25 haotic și sunt lipsiți de bun simț. În mare, e un mare haos în Sighet. Legat de sezonul moto, a fost un sezon perfect, fără evenimente neplăcute, multe ieșiri moto, întruniri moto, chefuri, un an am putea spune perfect”.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu