MAI BATEM ȘI NOI PE CINEVA? – Se adună nori de furtună la echipa de fotbal Minaur

Înfrangerea suferită de CS Minaur în fața echipei Unirea Constanța a fost picătura care a umplut paharul. Deja unul dintre viceprimarii orașului de pe Săsar a criticat în termeni foarte duri prestația echipei de fotbal de pană acum. S-a vorbit chiar de demisia antrenorului CS Minaur. Mai ales că Minaur acum este în coada clasamentului Ligii a II-a. Cat despre promovarea în Liga I, nici nu poate fi vorba la ce prestație are echipa Minaur.

„Aici nu mai este MINAUR! Aici nu mai este spiritul MINERULUI! Aici nu mai este onoarea băimărenilor! E de ajuns! Am crezut că „punctul de moral” din meciul cu Dinamo poate fi un început al revirimentului echipei noastre, dar m-am înșelat! După un asemenea rezultat, dar mai ales după prestațiile echipei din ultimele meciuri, orice antrenor cu onoare își înaintează DEMISIA înainte de a fi DEMIS!

Este clar pentru toată lumea că atâta poate, că nu reușește în niciun fel să-i motiveze pe jucători sau să aleagă tactica și echipa potrivită pentru a juca fotbal și a învinge! Iar jucătorilor care încă „respiră” din promovarea în Liga a 2-a și se cred fotbaliști, le recomand să nu mai stea cu nasul pe sus, să coboare cu picioarele pe…gazon și să dea totul pentru îndeplinirea obiectivului! Până nu este prea târziu!”, a fost comentariul făcut de vicele de Baia Mare.
FOTO csminaur.ro
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu