Lui Gigi Becali ii vine sa se impuste – Cei de la ANI iar il cauta la avere

Agentia Nationala de Integritate a demarat procedura de verificare in cazul europarlamentarului Gigi Becali, dupa ce in presa au aparut informatii ca acesta nu si-a trecut in declaratia de avere doua imprumuturi acordate unei societati comerciale.

Potrivit articolelor din presa, Gigi Becali a imprumutat compania Leoser SA – Popesti Leordeni cu 12 milioane de euro si 15 milioane de euro. SC Leoser SA este detinuta de doua rude apropiate lui Gigi Becali, Vasile Geambaz si Horia Culcesu, nepotul, respectiv finul europarlamentarului.

De cealalta parte, Gigi Becali sustine ca nu a trecut cele doua imprumuturi in declaratia de avere completata in 2009 pentru ca a primit banii inapoi. Este al doilea dosar de verificare deschis de inspectorii de integritate pe numele europarlamentarului.

Pe 5 mai 2009, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Gigi Becali a infractiunii de fals in declaratii.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu