LIGA FLORILOR – Minaur urcă pe 8 în clasament după o victorie clară cu Dacia Mioveni

CS Minaur avea nevoie să câștige meciul cu Dacia Mioveni din cadrul etapei cu numărul 18 a Ligii Florilor. Și a făcut-o la o diferență de 10 goluri, astfel că Minaur urcă acum pe 8 în clasament și respiră ușurată. Însă mai este de lucru ca să rămână în Liga Florilor.

Andrei Popescu (antrenor Minaur), a declarat pentru site-u oficial al clubului: “Am știut foarte bine ce importanță are acest joc. Am vrut să facem treabă bună încă de la început, am fost serioși și am reușit să obținem trei puncte. Diferența dintre cele două echipe nu este atât de mare, dar noi ne-am făcut treaba. Am avut jocul în control tot timpul, iar fetele merită felicitate”.

La rândul său, jucătoarea Minaurului, Oana Borș, a ținut să sublinieze că “am tratat meciul ca pe oricare altul, dar aveam nevoie de cele trei puncte pentru mai multă liniște. Ne bucurăm că am luptat și că ne-am impus. Noo ne dorim puncte de la fiecare meci și, de ce nu, să urcăm în clasament.”

Etapa 19. Miercuri, 13 martie: Bistrița – Rapid (17.30, Pro Arena). Vineri, 15 martie: Tg. Jiu – Craiova (17.30, Pro Arena). Sâmbătă, 16 martie: Buzău – Corona; Vâlcea – Cisnădie; Știința – Zalău. Miercuri, 20 martie: Mioveni – CSM București; Dunărea – CS Minaur (18.00)

FOTO csminaur.ro

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu