LIGA FLORILOR – Minaur pierde teren după înfrangerea cu Bistrița

CS Minaur Baia Mare nu a reușit să obțină cea de-a 8-a victorie consecutivă în Liga Florilor MOL, băimărencele pierzand meciul de acasă cu Gloria Bistrița la un gol diferență, scor 27-26. Asta face ca Minaur să se distanțeze de podiumul Ligii Florilor MOL.

Jocul de azi a contat pentru etapa a 21-a a Ligii Florilor MOL, iar Minaur acum speră doar la ce e mai bun. În campionat mai sunt cinci jocuri de disputat, fiecare pas greșit de acum înainte fiind unul pe care echipa din Baia Mare nu și-l permite dacă vrea o clasare cat mai sus podium.

Raul Fotonea (antrenor Minaur), potrivit minaur.ro: “Probabil că ne-a costat și acel început mai slab de partidă, însă am luat prea multe goluri pe apărarea centrală în prima repriză. Se întâmplă. Înfrângerea asta vine într-un moment prost, pentru că aveam ocazia să punem niște puncte între noi și urmăritoare. O să încercăm să ne batem pentru puncte la Rapid, dar mai sunt încă meciuri și toate sunt grele, la toate trebuie atenție de primul până în ultimul minut. Săptămâna viitoare avem două meciuri, ambele foarte grele, apoi se duc fetele la loturile naționale și ne rămân câteva zile de pregătire pentru finalul sezonului. Vreau să mulțumesc publicul spectator și sperăm să rămână alături de noi până la final. Noi ne vom bate în fiecare meci.”

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu