LIDER LA GOLURI DE LA MINAUR – Super-rezervele sezonului până azi: salvatorii de pe bancă

Federația Romană de Fotbal a adus în atenție, în acest început de an, fotbaliștii introduși cu inspirație pe teren pe durata partidelor și care au influențat decisiv soarta acestora. Printre ei se află și un jucător al Minaur-urului. 

FRF spune că poate cea mai importantă contribuție adusă echipei sale din postura de rezervă o are până la acest moment atacantul Ionuț Tudorache (22 ani), de la Progresul Spartac București. Acesta a fost introdus de 7 ori pe teren după fluierul de start, dar în două rânduri a fost decisiv pentru 4 puncte aduse formației din care face parte.

Statistica FRF spune că Tudorache a fost protagonist la un sfert din punctele echipei sale, 15 în total. Cele mai multe goluri din postura de rezervă le-a reușit mijlocașul Florin Chitaș (23 ani), de la altă nou-promovată, Minaur Baia Mare. Spre exemplu, în etapa cu numărul 11 din Liga 2, acasă cu CSC Șelimbăr, a intrat în minutul 61 la 1-0 pentru formația sa și a înscris pentru 3-0 final în minutul 88.

Tot pe teren propriu, dar de data aceasta în etapa 13, cu Progresul Spartac București, Chitaș a fost introdus pe teren încă din minutul 24, când era 2-0 pentru oaspeți. În minutul 37 a redus diferența pentru ca în minutul 53 să marcheze pentru 2-2 scor final, punct pentru Minaur.

FOTO frf.ro

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu