Lascar Pana: „Din Minaur ramane o emblema si generatia actuala de handbalisti pe care scrie groparii lui Minaur”

Zi de foc la clubul de pe Valea Rosie. Problemele financiare reprezina problema care macina de ceva vreme „Diamantul de Maramures”. Plecarea lui Ion Craciun este o palma dura pe fata Minaurului. De obicei antrenorii sunt dati afara. Acum e invers. Ion Craciun a ajuns la capatul puterilor. A ajuns sa creada ca plecarea sa va salva Minaurul.

Lipsa de caracter a unora dintre jucatori si faptul ca indisciplinatii si cei care nu si-au facut treaba nu au fost pusi pe liber sunt alte cauze ale dezastrului de la Minaur. Chiar Ion Craciun a recunoscut ca pentru unii jucatori conteaza doar banul, iar cand vine timpul sa iti demonstrezi valoarea… tinzi spre nulitate. Mai mult. Nu ai caracterul sa pleci daca nu iti convine faptul ca nu esti platit. Te complaci si iti bati joc de tine in primul rand. Dupa aceea, de restul baietilor. Si de Minaur.

Lascar Pana zicea ce ramane din Minaur. O emblema… Si inca ceva: „Generatia care a castigat doua cupe europene, generatia care a cstigat doua campionate nationale si generatia actuala de handbalisti. Pe ei va scrie groparii lui Minaur! Istoria asa se scrie…”.

Dure cuvinte. Dar adevarate. La fel cum ramane si numele lui Cristian Anghel. Gropar al Minaurului. E un fel de presedinte pe care nimeni nu l-a vazut la echipa. Nu a stiut sa faca din Minaur echipa care poate sa il ajute si pe el. Pacat…

Ciprian DOCHITA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu