Larisa-Maria Petrila: Îmi donez ziua de naștere pentru copiii vicecampioanei mondiale la canotaj care au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor

Ieri, Larisa Maria Petrila și-a serbat ziua de naștere într-un mod diferit. A ales să spună #SuntAici pentru ca 3 copii să rămână alături de mama lor, donându-și ziua de naștere. Cu o săptămână înainte de ziua ei, targetul pe care și l-a propus a fost depășit.

Larisa, îți mulțumim din 💙 pentru toată implicarea și sperăm să ai parte de oameni la fel de frumoși ca tine în jurul tău.
Dacă și tu îți dorești să îți donezi ziua de naștere pentru una dintre familiile din programele noastre trimite-ne un email la adresa [email protected] și te ajutăm cu crearea paginii de Galatom și cu toate informațiile necesare, transmite Hope and Homes for Children Romania.

”Salutare,

Eu sunt Larisa, iar anul acesta am ales să îmi donez aniversarea zilei de naștere copiilor vicecampioanei la canotaj pentru că îmi doresc să îi ajut, alături de Hope and Homes for Children, să rămână lângă mama lor și departe de trauma instituționalizării, dar și să aibă un adăpost sigur, cu condiții decente de trai.

Am ales să îmi donez aniversarea zilei de naștere pentru că orice aș fi primit nu ar fi însemnat la fel de mult cu bucuria acestei familii de a rămâne împreună, așa că vă încurajez să înlocuiți cadourile fizice pe care ați fi vrut să mi le oferiți cu o donație pentru cei mici. Vă mulțumesc din inimă!”, spune Larisa-Maria Petrila, conform hhc.galantom.ro

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu