LA JUDEȚEAN – Noutăți pe secția de Neonatologie

Secția de Neonatologie a Spitalului Județean are de acum aparatură nouă care le permite cadrelor medicale care activează acolo să aibă grijă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, de bebelușii care vin pe lume.
„Noi, cadrele medicale care deschid ușile secției de Neonatologie, noi, cei care suntem adesea întâmpinate cu alarme, monitoare și activitate intensă, noi care incercăm să asigurăm cea mai bună îngrijire pentru fiecare nou născut, indiferent că este născut la termen, prematur sau necesită terapie intensivă neonatală, dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor colaboratorilor si sponsorilor nostri care in ultimii ani au fost alaturi de noi. Bunatatea si dragostea ne definesc ca oameni iar dorinta de a ajuta a fost mai presus de orice altceva.
Astazi avem monitorizare video/ audio 24/24 h, 7/7 zile pe compartimentul de Terapie intensiva neonatala, monitoare cardio respiratorii, aparate de ventilatie, aparat EKG, patuturi pentru nou nascuti, fotolii pentru terapia skin to skin, ,,caracatite-prietenul prematurului, si multe, multe altele”, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean Maramureș.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu