LA BORȘA – Doi tineri de 19 ani, ambii fără permis, s-au ciocnit cu mașinile

Ghinion pentru doi tineri din Borșa, care aveau aceeași varstă și aveau un lucru în comun – nu făcuseră niciunul dintre ei școala de șoferi.  Pe strada Luceafărului din Borșa cei doi tineri s-au întalnit ieri, 24 decembrie, și s-au ciocnit cu mașinile.

„La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani din Borșa, a intrat în coliziune față spate cu un autoturism neînmatriculat condus de un tânăr tot de 19 ani din oraș, care, la rândul său, a ricoșat intr-un autoturism staționat.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime omenești. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cazul unuia dintre șoferi, iar în cazul celui de-al doilea, rezultatul a fost de 0.12 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificarilor, polițiștii au constatat faptul că nici unul dintre conducătorii auto nu dețin permis de conducere”, arată IPJ Maramureș.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu