- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Jurnal de Euro | Iordănescu: ”Capătul nu e aici, vă asigur”

Chiar dacă a pierdut sâmbătă cu Belgia, 0-2, în a doua etapă din grupe, naționala României păstrează șanse importante de a se califica în optimi. Grupa E e cea mai echilibrată de la turneul final, fiecare dintre cele patru echipe – România, Belgia, Ucraina și Slovacia – având câte 3 puncte. În ultimul meci, de miercuri, cu Slovacia, ”tricolorii” au nevoie de un punct spre a merge mai departe.

Înaintea ultimei partide din grupă, site-ul FRF a publicat un mesaj al selecționerului Edward Iordănescu, în care acesta se arată încrezător în parcursul României la Euro.

”Când imnul României răsună din zeci de mii de piepturi pe un stadion de la Euro, într-o țară străină, pe finalul unui meci în care suntem conduși, înseamnă că sacrificiul și lupta jucătorilor din teren nu sunt doar apreciate de suporterii români, ci au unit într-o forță copleșitoare toată munca noastră și afecțiunea românilor de pretutindeni. (…) Așa cum am promis, echipa asta dă totul. Până la capăt. Indiferent de zi și de adversar, noi suntem români, suntem mândri de asta și luptăm până la capăt! Uneori iese perfect, alteori nu. Dar când ieșim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România și pentru români, avem toate șansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă! Ne vom reface fizic atât de repede cât se poate, am strâns deja rândurile și vom fi din nou pregătiți, cu tot sufletul și tot ce avem mai bun fiecare, să vă facem mândri iar! Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt!”, a transmis Iordănescu.

Să sperăm că acest capăt al participării României la Euro 2024 nu va fi fluierul final al meciului cu slovacii. Să nădăjduim că vom ajunge în optimi. După care mai vedem. Hai România!

Sursa foto: UEFA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu