JENANT: Arestat pentru ca a furat o baterie

Notabila realizare a justitiei maramuresene, care a reusit arestarea unui periculos infractor. Este vorba de Flore G., in varsta de 30 de ani, din Coltău, trimis in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, suspectat fiind ca in noaptea de 15 februarie, acesta a furat acumulatorul unui autoturism din Baia Mare.

Sesizati cu acest caz deosebit de grav, politistii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au intervenit prompt, identificandu-l pe suspect, in doar cateva ore. Avand in vedere periculozitatea deosebita a faptei (in urma careia a rezultat un prejudiciu de 160 lei) Flore G. a fost prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.

Iar magistratii baimareni au emis un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile pe numele suspectului, pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si tentativa la furt calificat.

Avand in vedere dimensiunile anumitor caschete nu ne miram de prezentarea suspectului in fata instantei. Ne surprinde, in schimb atitudinea magistratilor, care au trimis dupa gratii o persoana suspectata ca a furat… o baterie. Penibil.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu