Istanbul 2023 – Vacanta in Capitala Bizantului. Plecare din Cluj

Istanbul 2023 – Vacanta In Capitala Bizantului

                               Plecare Din Cluj

            Plecari: 28.04.2023, 02.06.2023, 08.09.2023  Durata: 5 zile / 4 nopti

                                          530 Euro/pers

Istanbulul este cel mai mare oraș din Turcia, 19 milioane locuitori  si singurul oras din lume ce se intinde pe malurile a doua continente, Europa și Asia, fiind situat in nord-estul Mării Marmara.

Orașul a fost numit anterior Constantinopol și Bizanț și a fost capitala Imperiului Roman, a Imperiului Bizantin și a Imperiului Otoman.

Istanbulul este un oraș plin de istorie și cultură, cu o arhitectură impresionantă și o varietate de atractii turistice. Printre cele mai cunoscute locuri se numără Moscheea Albastră, Muzeul Hagia Sophia, Palatul Topkapi, Piața Taksim și Bazarul Mare (Grand Bazaar).

De asemenea, Istanbulul este cunoscut pentru strâmtoarea Bosfor, care separă Europa de Asia și care oferă o vedere spectaculoasă asupra orașului de pe ambele maluri. Există, de asemenea, numeroase băi turcești, cunoscute sub numele de hamam-uri, în care vizitatorii se pot bucura de o baie și masaj tradițional turcesc.

În general, Istanbulul este un oraș vibrant și fascinant, cu o istorie bogată și o multitudine de atractii turistice care îl fac un loc ideal pentru a petrece câteva zile explorând și experimentând cultura turcă si varietatea de preparate traditionale turcesti.

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Cluj Napoca – Istanbul si retur cu compania TURKISH AIRLINES;
bagaj de cala 25 kg/persoana + bagaj de mana;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* (Hotel Klas 4* sau similar);
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
tur de oras pietonal de o jumatate de zi (3-4 ore) cu ghid local in Istanbul;
insotitor roman de grup;  mai multe detalii aici
AICI

         Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa [email protected], pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau de Instagram: https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru 

www.mara-tour.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu