IȘJ Maramureș, anunț despre festivitățile prilejuite de finalizarea anului școlar

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a ținut să facă mai multe precizări legate de festivitățile prilejuite de finalizarea anului școlar pentru absolvenții claselor a XII-a și a XIII-a.

Acestea vor avea loc în zilele de 3 și 4 iunie, iar conducerea fiecărei unități de învățământ preuniversitar din județ va stabili modul de organizare a activităților.

”În zilele de 3 și 4 iunie a.c. se organizează festivitățile prilejuite de încheierea anului școlar. Sunt momente încărcate de emoţii profunde, atât din partea absolvenţilor, cât şi a cadrelor didactice, a părinților și a prietenilor.

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș îi felicită pe toți absolvenții de liceu și le urează mult succes la examenele care urmează.

Conducerea fiecărei unități de învățământ preuniversitar din județ va stabili modul de organizare a activităților specifice, cu respectarea prevederilor art. 16 din Hotărârea nr. 32 din 27 mai 2021, a Comitetului Național pentru Situații de Urgență și a condițiilor specifice din fiecare unitate școlară. Decizia în acest sens se va aduce la cunoștința părinților, în timp util”, arată IȘJ.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu