Ioan Isac, comandantul Politiei Maramures, cercetat de IGPR – Directia de Control Intern verifica modul in care „seful Politiei sprijina clanurile mafiote”

Comisarul sef Ioan Isac, comandantul Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, va avea parte de o verificare din partea superiorilor de la Bucuresti. Comisarul sef Ion Popescu, seful Directiei de Control Intern, a solicitat conducerii publicatiilor electronice ne-cenzurat si stirimm sa ii puna la dispozitie toate probele pe care le detine legate de activitatea desfasurata de comisarul sef Ioan Isac, despre care cele doua publicatii afirma ca sprijina clanurile mafiote.

Intr-un articol publicat pe ne-cenzurat, ziaristul Romeo Rosiianu publica adresa primita de la Inspectoratul General al Politiei Romane, in care i se cere sprijinul in vederea documentarii activitatii comandantului Ioan Isac.

Intr-un material anterior, ne-cenzurat a facut publice mai multe inregistrari audio din care reiese clar faptul ca Isac ar fi un apropiat al lumii interlope. La ora redactarii acestui material, Ioan Isac nu a putut fi contactat telefonic, avand inchis atat mobilul personal, cat si cel de serviciu.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu