- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Învățăturile lui Vassaras către ”fiii” săi arbitri

Dat fiind că noului sezon fotbalistic îi arde buza să înceapă – Liga I debutează chiar în weekendul ce vine -, Comisia Centrală a Arbitrilor, în frunte cu starostele ei, Kyros Vassaras, a făcut seminare cu cavalerii fluierului, pe care i-a dădăcit despre cum mai e de fluierat pe gazon.

”Printre cele mai importante instrucțiuni transmise se numără reglementările privind comunicarea pe teren, care trebuie să se desfășoare exclusiv între oficialul de joc și căpitanul echipei, precum și poziționarea mingii și abaterile în timpul executării loviturilor de pedeapsă. Aceste instrucțiuni au fost detaliate de președintele CCA, Kyros Vassaras, într-un material video pe FRF.tv”, se arată pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Cu căpitanul am înțeles, cu poziționarea mingii pare cam buimacă treaba. Că doar n-o înfigi într-o țepușă nici la 11 m.

Neîndoielnic, kir Kyros va fi avut multe de a le zice arbitrilor, ca orice mare jupân ce se află, în fruntea CCA. Le-o fi spus însă, fie și tainic, eventual la botul halbei – că tot e cald – că dacă o mai sfeclesc cu meciurile le dă o mamă de suspendare de le merg fulgii? Sau vor mai fi cocoloșiți tot soiul de arbitri care după ce fac meciul praf se uită ca parameciul la poarta nouă? Întrebam, nu dădeam cu parul, s-avem pardon! (H.I.)

PS: Dacă doriți să vă dedulciți la învățăturile lui Vassaras pentru arbitri le găsiți aici.

Sursa foto: frf.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu