INEDIT – Singura trupă tribut Metallica din Romania va canta la Sighet

Dacă METALLICA în acest an nu va ajunge în Sighetu Marmației, fiind ocupați cu turneul de lansare al unui nou album, care apare pe 14 aprilie 2023, sighetenii și toți iubitorii muzicii rock din Maramureșul Istoric vor avea ocazia să îi vadă la lucru pe cei de la Masterpiece, singura trupă tribut Metallica din Romania. Concertul este programat să aibă loc în club Roua din Sighet pe data de 28 aprilie 2023.

„Masterpiece va cânta în premieră în Sighet, oraș în care trupa are mulți prieteni! Din repertoriu vor face parte cele mai cunoscute și apreciate piese ale trupei Metallica. Trupa a luat ființă în 2009 în Cluj-Napoca și este alcatuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară. Încă de la debut, trupa s-a bucurat de succese obtinuțe în concerte și festivaluri din România și din Ungaria.

Cei care nu au văzut niciodată trupa Metallica cântând live, cât și cei care i-au văzut, dar vor să reasculte muzica lor cântată live în Sighet de către Masterpiece, sunt așteptați la concertul din care nu vor lipsi piese celebre precum ”Enter Sandman” ”One”, ”Nothing Else Matters”, ”Sad But True”, ”Master of Puppets”, ”For Whom The Bell Tolls”, ”Harvester Of Sorrow”, ”Wherever I may roam ” și multe altele…. Deocamdată vă pot spune că acest concert va avea loc în Club Roua din Sighet”, spune Dani Godja.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu