- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

INEDIT – Mișcarea moto din Maramureș ajută un băiat de 17 ani să ajungă la un concurs de Muay Thai în Thailanda

Se pot spune multe lucruri despre rockeri și despre motocicliști, însă sunt oameni cu suflet mare dacă ajungă să îi cunoști. În acest final de săptămână vom avea o nouă ediție a evenimentului „Un Crăciun mai frumos”, eveniment demarat în anul 2010 de către Ciupei Adrian, care acum motorește din ceruri alături de cei dragi.

„În 8 decembrie organizăm un party cu strângere de fonduri pentru a ajuta mai multe persoane. Este vorba despre un băimărean de 17 ani campion la Muay Thai cu transportul și cazarea in Thailanda, unde va avea o competiție la începutul lunii februarie a anului viitor. Vrem apoi să ajutăm o fetiță din Sălaj, care trebuie să se opereze la ochi în București, pentru a avea o viață normală. De asemenea, vrem să facem 265 de pachetele pe care să le distribuim pe la casa de copii cu deficiențe (strada Alba Iulia din Baia Mare), pe la Centrul Școlar pentru educație Incluzivă și la copiii din comuna Băiuț). În plus am găsit o familie nevoiașă din comuna Oarța și dorim neapărat să îi aducem un zambet pe fata Domnului Vasile Lev.

Acest party face parte din evenimentul nostru de suflet pe care l-am inceput in anul 2010 la inițiativa colegului nostru Ciupei Adrian (din păcate el ne privește de undeva de sus ,unde se da pe motoare alaturi de îngeri) și de atunci am reușit în fiecare an, chiar dacă a fost pandemie sa fericim mai multe persoane cu ocazia sărbătorilor de iarnă. La Party ne vor încânta Gili Barbu ( Iași) și Jump Rock Band ( Ungaria) intrarea e dai cât vrei și va promitem că va fi fain tare”, ne-a declarat Csabi Rusiczki, președinte Rock N’Road Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu