INEDIT – Baia Mare Fashion Show, în 1 aprilie, la Muzeul de Artă din Baia Mare

Prima zi a lunii aprilie ne aduce un eveniment inedit la Muzeul de Artă din Baia Mare. Este vorba despre Baia Mare Fashion Show, sâmbătă 1 aprilie, ora 18:00.  Designerii vestimentari prezenți în cadrul evenimentului vor fi Sandra Chira, Nealcos, Maia Ratiu, Adelina Boie, Dora Sălăjan, Lucian Pop și IDO Clothing Brand.

Evenimentul va cuprinde piese unice vestimentare, stilurile diferite reușind să atingă toate preferințele în materie de haine. Proiectul fiind unul caritabil, ultima ținută prezentată pe podium, din fiecare colecție, se va putea licita la finalul evenimentului. Aceasta este o ocazie minunată pentru a achiziționa o piesă vestimentară unică și totodată să contribuiți semnificativ la atingerea scopului cauzei noastre, dotarea Sălii de Concerte din cadrul Colegiului De Arte Baia Mare.

Proiectul este realizat de Rotary Club Baia Mare în colaborare cu Rotaract Baia Mare și Muzeul Judetean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» Invitațiile le puteți achiziționa de la membri ai cluburilor Rotary Baia Mare, Rotaract Baia Mare sau din locațiile partenere Pub The Oak și Il Padrino.

Ziarmm.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu