- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

ÎNCREDERE ÎN POLIȚIA LOCALĂ – 35 de camere video în Baia Mare

În Baia Mare ar urma să avem amplasate 35 de camere video fixe și mobile, conform anunțului făcut de către administrația locală. Nu este pentru prima dată când se vorbește de amplasarea de camere video în municipiu. De data aceasta băimărenii sunt invitați să completeze un chestionar privind gradul de încredere al populației în Poliția Locală.

Mai exact, municipiul Baia Mare implementează, în parteneriat cu Municipiul Ivano-Frankivsk, Ucraina; Oraşul Solotvino, Ucraina și Municipiul Sighetu Marmației, proiectul “SAFE FUTURE” – Viitor sigur, finanţat în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020, având ca obiectiv crearea unui dispecerat și a unei rețele de camere video fixe și mobile (35 camere pe raza Municipiului Baia Mare), precum și îmbunătățirea activității Poliției Locale în serviciul cetățenilor.

„Chestionarul este destinat persoanelor care locuiesc în Municipiul Baia Mare, iar completarea on-line se realizează accesând un link și durează aproximativ 2-3 minute, dar va avea un impact semnificativ asupra îmbunătățirii activității Poliției Locale a Municipiului, ne va ajuta să identificăm cea mai bună soluție pentru amplasarea camerelor de supraveghere video și, pe termen lung, aă creștem gradul de siguranță în Baia Mare. Răspunsurile vor fi prelucrate statistic, iar datele cu caracter personal procesate în conformitate cu Regulamentul European pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (GDPR)”, precizează administrația locală.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu