- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Incepand cu 2011, firmele ar putea depune o singura declaratie fiscala

Firmele ar putea depune, anul viitor, o singura declaratie fiscala in locul celor 24 existente acum, care sa poata fi transmisa in format electronic catre administratiile fiscale, a anuntat primul ministru Emil Boc.
Emil Boc a declarat ca Guvernul lucreaza la reducerea birocratiei din domeniul fiscal, aratand ca, acum, in timp de criza, Romania realizeaza mai bine ca niciodata cat de important este mediul de afaceri si mai ales acei patroni care creeaza locuri de munca si care isi platesc la timp taxele.

Premierul a spus ca este momentul ca guvernul sa-si aminteasca si de mediul privat, adica de cei care aduc bani la buget si care, probabil, nu-si permit cresteri salariale de 50 de procente de la o zi la alta.

Seful guvernului a mentionat o serie de masuri luate de Executiv pentru sprijinirea mediului de afaceri, precum deblocarea datoriilor statului si ale companiilor care lucreaza cu statul sau programul ‘Rabla’, subliniind ca acestea trebuie sa continue.

Premierul a participat joi, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celui mai nou centru auto al companiei RMB Inter-Auto, al carei administrator este fostul ministrul de Interne si fost lider al PSD, Ioan Rus.

Sursa: agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu