Senzational! – Doctorul Gheorghe Gradinaru termina bugetul local, castigand un alt proces cu Primaria Baia Mare: „Si acum urmeaza banii pentru a doua casa”

Dupa ce a golit visteria orasului Baia Mare de 3 miliarde lei vechi, doctorul Gheorghe Gradinaru, consilier local PDL, se gandeste deja la urmatoarea transa de bani pe care o va primi din partea municipalitatii. Alesul local a castigat un al doilea proces intentat Primariei, pentru emiterea unei alte autorizatii ilegale de construire. Iar sentinta este definitiva, afirma Gradinaru.

„Prima data am intentat proces pentru zidul de sprijin si pentru autorizatia de construire ilegal emisa. In timp ce eram in proces cu cetateanul pentru zidul de sprijin, acesta a vandut fictiv jumatate din teren catre o persoana din Constanta. Adica exact terenul pe care trebuia sa fie zidul de sprijin. De ce? Pentru ca daca eu castig procesul legat de zidul de sprijin sa spuna ’imi pare rau, dar nu mai e al meu’.

Persoana din Constanta este o femeie pe nume Popescu. Verisoara cu proprietarul terenului, Csabi Chis. Un bisnitar. Patronul firmei SC Somplast SA. Iar Rodica Pandi i-a aprobat o autorizatie de construire pentru o alta constructie, o casa cu doua etaje. Si pentru acesta a doua autorizatie ilicita i-am dat in judecata si am castigat”, a declarat Gheorghe Gradinaru.

Urmatorul pas vine de la sine. „Si acum urmeaza banii pentru a doua casa”, spune consilierul PDL, fara a mentiona vreo suma anume pe care o va solicita instantei de judecata.

De mai multi ani, Gheorghe Gradinaru se afla in proces cu Primaria Baia Mare, pentru anularea unor autorizatii de construire emise ilegal de Primaria Baia Mare pentru o constructie situata pe strada Sanatatii, acolo unde avea domiciliul si alesul local.

In urma procesului castigat, instanta a aprobat plata catre consilierul local a mai multor sume reprezentand daune morale, materiale si cheltuieli de judecata, in cuantum de peste 3 miliarde lei vechi.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu