- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Inaugurarea oficială a noului magazin Altex din Baia Mare (FOTO)

Miercuri, 30 noiembrie, a avut loc inaugurarea oficială a noului magazin Altex din Baia Mare, situat în incinta centrului comercial Shopping Park.

Noul magazin din Baia Mare este situat în incinta centrului comercial Shopping Park, din Bulevardul Unirii, nr.21A, are o suprafață comercială de 1.500 mp și un stoc de peste 35.000 de produse. Magazinul este dotat cu tehnologii moderne precum becuri LED, display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, dar și etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a prețului la raft, dar și corelarea acestora în timp real.

Pe 1 Decembrie are loc deschiderea pentru public. De la ora 12:00, în parcarea noului magazin Altex Shopping Park, cei prezenți vor avea parte de un moment special alături de ansamblul Tradiții Maramureșene și de Barbarossa Samba Group.

Doar ȋn ziua deschiderii, magazinul are program extins, de la 7:00 la 21:00. Programul normal este de luni până duminică, între orele 9:00 – 21.00. În perioada 1 – 8 decembrie, toți clienții Altex pot profita de super-ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu