ÎN WEEKEND – Mașina unei băimărence de 56 de ani, acroșată de trenul Jibou-Baia Mare

Asta se întâmplă când nu respecți semnificațiile de la trecerile la nivel de cale ferată. În finalul de săptămână trecut, o mașină condusă de o băimăreancă de 56 de ani a fost acroșată de trenul care circula pe relația Jibou-Baia Mare.

Potrivit IPJ Sălaj, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul Județean de Poliție Transporturi Sălaj – Postul de Poliție T.F. Jibou erau sesizați, în urma unui apel primit prin 112, cu privire la faptul că pe drumul județean 108 A, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea sălăjeană Benesat, trenul Regio 4049 care circula pe relația Jibou – Baia Mare a acroșat un autoturism.

„Polițiștii sălăjeni de la transporturi s-au deplasat la fața locului și au constatat că, o femeie de 56 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi respectat semnificația indicatoarelor rutiere aflate la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată corespunzător, respectiv „Trecere la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere” și „Oprire”, autoturismul fiind acroșat de tren.

În urma accidentului feroviar, nu au rezultat victime. Atât conducătoarea autoturismului, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul Județean de Poliție Transporturi Sălaj – Postul de Poliție T.F. Jibou”, precizează IPJ Sălaj,

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu