ÎN SIGHET – Sucursală regională a Federației Române de Baschet “Bihor – Maramureș”

Federatia Română de Baschet a demarat un program de reorganizare administrativ-teritorială, ca parte integrantă din Strategia Națională aprobată de Adunarea Generală. Oficialii clubului CSM Sighet spun că în acest sens a fost aprobată inființarea a 11 sucursale regionale FRB pe teritoriul României, cu puncte de lucru în mai multe municipii.

„Sediul Sucursalei regionale Bihor – Maramures, în acdrul căruia se va organiza si administra activitatea structurilor sportive de pe raza județelor Maramures, Satu Mare, Bihor, si Arad, a fost stabilit la Sala Polivalentă din Sighetu Marmației. Pentru o cât mai bună informare și pentru a putea demara cu celeritate activitatea sportivă organizată în cadrul Sucursalei regionale Bihor-Maramureș, Federația Română de Baschet va avea mâine, 27 octombrie, o întâlnire de lucru organizată de Sucursala regională Nr. 5 în Sala Transist a Primăriei Municipiului Sighetu Marmației.

În cadrul întâlniri vor fi prezentatenumărul de cluburi din Regiune, date cu privire la Olimpiada Națională a Sportului Școlar la clase primare 4 X 4, precum și alte subiecte de interes comun. La întâlnire vor participa președintele FRB, Carmen Tocala, managerul general FRB, Cătălin Burlacu, dar și alti invitați cu atribuții în cadrul sucursalei”, a anunțat CSM Sighet.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu