ÎN SIGHET – Acțiune de control a polițiștilor de la Imigrări. Ce au descoperit

Dacă zilele trecute a fost Baia Mare, acum a venit rândul celuilalt municipiu. Poliţiştii de imigrări din Maramureş, în cooperare cu poliţişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş şi cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş au desfăşurat ieri o acţiune, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, scopul fiind prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale.

„La data de 19 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Maramureş, în cooperare cu poliţişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş şi cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş au desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, ocazie cu care au fost efectuate controale în trafic, pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale.

În cadrul acţiunii au fost oprite în trafic 19 autoturisme, autoutilitare cât şi microbuze, fiind identificate şi verificate 40 de persoane, dintre care 24 de cetăţeni ucraineni.

Ca urmare a verificărilor efectuate nu au fost depistaţi cetăţeni străini în situaţii ilegale şi nu au fost constate încălcări ale prevederilor legale. Toate persoanele au intrat legal în România şi au drept de şedere pe teritoriul ţării noastre”, arată polițiștii de imigrări.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu