- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

In Maramures, vor sosi maxim 15% din banii de anul trecut pentru sali de sport, ANL-uri si reabilitare termica

Sorin Bota, senatorul PSD Maramures, vorbeste despre cei mai mari constructori ai Romaniei. Este vorba de doi „tatuci”. Unul este ministrul Radu Berceanu, caruia ii poate oferi consultanta despre modul in care se fac bani pentru proiectele viitoarelor autostrazi din Romania. A doua este o „mamuca”, respectiv Elena Udrea, pentru care judetul Maramures nu exista pe harta tarii.

„Din prognozele ministerului condus de aceasta mamuca reiese ca in Maramures construirea de noi sali de sport, locuinte ANL si reabilitare termica vor ajunge finantari la maximum 15% din valorile din 2009” a precizat Sorin Bota. Acesta a vorbit si despre initiativele care au plecat de la Departamentul de Transporturi si Infrastructura din PSD, condus de senatorul maramuresean. Urmeaza ca PSD sa introduca o noua motiune de cenzura la legea pensiilor. Pe de alta parte, se ia in calcul o reactie vehementa si la noua lege ce va permite PD-L sa numeasca directori la deconcentrate pe criterii politice.

La intrebarea daca se gindeste sa paraseasca PSD, Bota a raspuns: „Ma consider un social-democrat de moda veche. Unul cu principii. Nu de dragul smecheriilor sau a smecherilor m-am inscris acum 13-14 ani in PSDR, adevaratul si autenticul partid social-democrat. Voi ramine in continuare in acest proiect chiar daca el nu este unul perfect”.

Ciprian DOCHITA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu