- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

ÎN MARAMUREȘ- Depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice. Cât de mult au putut bea șoferii

Noi și noi șoferi din Maramureș depistați la volan în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În 23 septembrie, polițiștii băimăreni au identificat circulând pe bulevardul Traian un autoturism, la volan aflându-se un bărbat de 49 de ani din municipiu. Testat cu aparatul etilotest de către polițiști, a rezultat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Polițiștii Secției 1 Groși au identificat în localitatea Săcălășeni un alt autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani din Baia Mare. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În această dimineață, în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 3 Fărcașa au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 26 de ani din Băsești. Întrucât acesta ar fi emanat halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, conducătorilor auto identificați le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Aseară, polițiștii din Baia Sprie au depistat în trafic un alt autoturism, condus de un bărbat de 67 de ani din oraș, care, la testarea cu aparatul etilotest, a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Condus la Centrul de Permanență Baia Sprie în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, conducătorul auto a refuzat. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu