ÎN IUNIE – All Stars Romania vs. Galatasaray Legends. Cât costă biletul pe Cluj Arena

All Stars Romania și Galatasaray Legends săptămâna care urmează. Printre cei care vor fi acolo se va afla și Mário Jardel, care vine la Sports Festival și va juca în meciul demonstrativ All Stars Romania vs. Galatasaray Legends alături de Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie și alte legende ale fotbalului mondial.

„Fostul atacant, dublu câștigător al “Ghetei de Aur”, în 1999 și 2002, și cel mai bun marcator în UEFA Champions League, în sezonul 1999/2000, a traversat o perioadă de glorie la Galatasaray, între 2000 și 2003, cu goluri marcate într-un ritm impresionant. Jardel a ajuns la Galatasaray imediat după ce echipa din Istanbul câștiga Supercupa Turciei și Cupa UEFA, în același an. Mai mult, a câștigat de 4 ori titlul campionatului Portugaliei, atât în tricoul lui Sporting Lisabona, cât și al lui FC Porto. Campion mondial cu Naționala U20 a Braziliei, Mário Jardel are în palmares și titlul de Fotbalistul Anului 2002 în Portugalia, dar și Copa Libertadores în sezonul 1994/1995 cu Gremio Allegrense”, anunță organizatorii.

Mirel Alexa, director executiv Sports Festival: ”Ne așteaptă un meci demonstrativ de senzație, cu generații legendare în duel, pe Cluj Arena! Avem deja componența echipelor și suntem fericiți că putem să oferim fanilor fotbalului din România o experiență și o șansă unică de a revedea în teren mari campioni, acasă, în România. În același timp, contribuim la o cauză umanitară, pentru că acest meci nu va fi doar o oportunitate de a vedea jucători celebri în acțiune, ci și o modalitate de a ajuta victimele cutremurului devastator din Turcia. Încasările primite de clubul Galatasaray pentru a participa la Sports Festival vor fi donate către organizațiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor acestei calamități. Ne vedem pe Cluj Arena!”

Meciul demonstrativ de fotbal se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, de la ora 20:30. Echipa All Stars Romania înseamnă Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Florin Răducioiu, Dorinel Munteanu, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Marius Niculae, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuț Lupescu, Răzvan Raț, Gheorghe Mihali, Iulian Filipescu, Bănel Nicoliță, Constantin Gâlcă, Răzvan Prodan – fiul regretatului Didi Prodan, Cristian Dulca, Bogdan Stelea, Florin Prunea.

Echipa Galatasaray Legends înseamnă Mario Jardel, Bulent Korkmaz, Hakan Unsal, Ümit Davala, Ergun Penbe, Fatih Akyel, Kerem Inan, Suat Kaya, Hamit Altintop, Capone (Carlos Alberto de Oliveira), Ayhan Akman, Umit Karan, Hasan Kabze, Cihan Haspolatu, Faruk Atalay.

 Patrick Ciorcilă, cofondator Sports Festival, declară: ”Ne-am dorit să oferim publicului un meci în care să implicăm Generația de Aur, cea mai iubită de public, și să putem genera din nou emulație și emoții pozitive, atât pentru jucători, cât și pentru public. Componența Echipei Galatasaray este destul de similară cu cea care a câștigat, în 2000, Cupa UEFA. De altfel, alegerea clubului de fotbal Galatasaray pentru acest meci demonstrativ a venit aproape natural, când vezi că ai trei membri ai Generației de Aur care au jucat la cea mai titrată echipă a Turciei: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu și Adrian Ilie.

 Biletele pentru meciul demonstrativ de fotbal pot fi cumpărate de pe site-ul entertix.ro. Copiii cu vârsta sub 7 ani vor putea avea acces la meci fără bilet, cu condiția să fie însoțiți de un adult și nu vor avea loc dedicat. Pe Cluj Arena, la tribuna 2, va fi amenajată Family Zone, un spațiu dedicat familiilor cu copii care vin la meci. În Family zone se pot achiziționa minim 2 bilete și maxim 5 și este obligatoriu să fie măcar un copil cu vârsta sub 18 ani în grup.

PREȚ BILETE All Stars Romania vs. Galatasaray Legends:

 Peluză: 30 lei;

Tribună 2: 70 lei;

Tribună 1: 90 lei;

Family Zone: 35 lei

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu