În intervalul 24-27 martie: 5 hectare de vegetație au ars în Maramureș

Pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a șapte incendii în intervalul 24-27 martie. Dintre cele șapte incendii, două au fost de vegetație uscată, în urma cărora au ars circa 5 hectare de vegetație. Incendiile s-au produs în Borșa și Vișeu de Sus.

Vineri, 24 martie, Detașamentul de pompieri ” Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit în localitatea Tăuții Măgherăuș pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a distrus circa 5 metri pătrați de acoperiș din lemn și 10 metri pătrați de tencuială. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile din acoperiș. La Târgu Lăpuș, pompierii din cadrul Stației de Pompieri au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.

Sâmbătă, 25 martie, la Crăciunești, pompierii militari au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului au ars circa 5 metri pătrați din acoperișul de lemn. La Poienile de sub Munte, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric. În urma incendiului a ars garajul pe o suprafață de circa 250 de metri pătrați și un autoturism parcat în interiorul garajului.

Luni, 27 martie., pompierii băimăreni au fost solicitați în localitatea Ilba, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Pompierii au lichidat incendiul în urma căruia au ars circa 150 de metri pătrați de acoperiș din lemn și circa 100 de metri pătrați de tavan din lemn.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu