ÎN CURÂND – Sediul Serviciului Pașapoarte și Permise Auto intră în reabilitare

Sediul Serviciului Public Comunitar Rgim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș va intra cât de curând în reabilitare. Instituția Prefectului, reprezentată legal de prefectul Rudolf Stauder, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, a semnat contractul pentru Renovarea energetică a sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor/ pașapoarte, situat pe Strada Școlii, nr.1.

„Contractul a fost încheiat între Instituția Prefectului – județul Maramureș și persoana juridică desemnată câștigătoare în urma licitației, anume: S.C. STRUCTO TRADING S.R.L, reprezentată legal de Pop Andrei Ionuț. Obiectivul general îl reprezintă realizarea lucrărilor de reabilitare termică, cu scopul de a crește performanța energetică a clădirii și a instalațiilor, în vederea îmbunătățirii calității serviciilor prin oferirea de condiții optime desfășurării actului administrativ și totodată reducerea cheltuielilor reprezentate de cosumul de energie.
Valoarea totală a Proiectului, reprezentând execuția și finalizarea lucrărilor și remedierea oricăror eventuale defecțiuni ale lucrărilor este de: 5.740.161,46 Lei, fără TVA. Durata contractului, respectiv durata de execuție este de maximum 9 luni. Lucrările vor fi demarate în cel mai scurt timp”, a anunțat Prefectura Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu