In acest weekend baimarenii sunt asteptati la teatru. Sambata si duminica actorii urca pe scena. Cei mici pot viziona “Punguta cu doi bani”. Vezi aici, programul

In acest weekend baimarenii sunt asteptati la teatru. Sambata si duminica actorii urca pe scena.

Sambata, 11 ianuarie, de la ora 11.00, cei mici sunt asteptati la Teatrul de Papusi sa vizioneze spectacolul „Punguta cu doi bani” in regia Liviu Steciuc, un spectacol care prezinta peripetiile unui cocos izgonit de-acasa, fiindca nu facea oua. Mijloacele tehnice ingenioase, originalitatea papusilor ale caror dimensiuni cresc si descresc pentru a le sugera spectatorilor profunzimea peisajului, sau pur si simplu, importanta unui anumit moment, contribuie la realizarea unui spectacol surprinzator. Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi. Durata: 60 minute (fara pauza).

Sambata, 11 ianuarie, de la ora 19.00, se joaca spectacolul SUICIDAL, dupa texte de Luigi Pirandello, regizat de baimareanul Norbert Boda.

SUICIDAL exploreaza o tema grava a umanitatii intr-o maniera neconventionala, sub forma unui show dedicat exclusiv sinuciderii. Avand conventia unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fara sa uite insa sa trateze si cu seriozitate dramele si povestile personajelor. Spectacolul se joaca la sala studio. Durata: 90 minute (fara pauza).

Duminica, 12 ianuarie, de la ora 19.00, va avea loc spectacolul de improvizatie ”ImproJoker”, prima premiera a acestei stagiuni la Teatrul Municipal Baia Mare. Regia artisitica ii apartine Mihaelei Sirbu.

”ImproJoker” iti satisface setea de curiozitate si nevoia de joaca. Spectatorul poate fi detinatorul unor sugestii care, odata lansate, pot sa genereze povesti surprinzatoare, in cascada. Prezenta ta in sala e un atu pentru spectacol!
Spectacolul se joaca la sala studio. Durata: 75 minute (fara pauza).

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei ( 10 lei premiera) la sectia Papusi , 15 lei pret intreg si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista. Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi).

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu