Ilie Bolojan: „Mircea Dolha a fost schimbat din functia de primar interimar pentru ca a venit cu masuri populiste, cum ar fi marirea salariilor unor angajati ai Primariei”

Ilie Bolojan, presedintele organizatiei municipale a PNL Oradea, prezent in Maramures pentru a gestiona bunul mers al filialei judetene, dupa incarcerarea lui Cristian Anghel, a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinute in Baia Mare ca unul dintre motivele schimbarii lui Mircea Dolha din functia de primar interimar a fost si faptul ca fostul inlocuitor al lui Cristian Anghel a venit cu o masura populista, cum ar fi aceea a majorarii salariilor in Primaria Baia Mare, pentru unii dintre angajati, fara consultarea consilierilor locali PNL.

„Cand toata lumea recunoaste ca posturile din administratie trebuie reduse si ca personalul bugetar este excedentar, Mircea Dolha a venit cu o propunere populista de majorare a salariilor in Primarie. Aceasta denota o lipsa de responsabilitate fata de Municipiul Baia Mare. Iar PNL nu a fost consultat cu privire la acest aspect”, a precizat Ilie Bolojan.

Prins de febra explicatiilor, Ilie Bolojan a uitat ca a schimbat locatia si ca nu se mai afla in orasul pe care il conduce, confundandu-i pe baimareni, cu… oradenii. „Asta e reflexul meu de Primar de Oradea”, s-a scuzat Bolojan. Il intelegem. CD-ul mai trebuie dat si la curatat.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu