Handbal masculin: După 5 luni fără salariu, Minaur bate la Constanța!

CS Minaur Baia Mare s-a impus duminică, 12 februarie, în deplasare, în fața formației CSM Constanța, scor 35-32 (18-11), într-un joc contând pentru etapa a 17-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

După o primă repriză excelentă, la capătul căreia a condus cu 7 goluri, echipa băimărenă a greșit destul de mult în partea a două, permițându-le gazdelor să se apropie amenințător.

Minaur și-a păstrat totuși un avantaj liniștitor și a câștigat meritat derby-ul cu dobrogenii. De remarcat prestația foarte bună a portarului Barna Buzogany, pe care clubul nu are voie să-l piardă.

Minaur urcă pe locul 2, la un punct de Constanța și va juca sâmbătă, 18 februarie, pe teren propriu, cu CSM Bacău.

O victorie în stil de campioni, care vine și în contextul în care handbaliștii de la Minaur nu sunt plătiți de vreo 5 luni. Ar fi cazul ca administrația băimăreană să-și respecte angajamentele în primul rând față de sportivi, apoi de simbolul Minaur, dar și față de suporteri, mai ales că vorbim de bani publici. Această situație rușinoasă trebuie să înceteze cât mai curând! Nu vrem să vedem încă o dată distrugerea unei echipe din cauza incompetenței și nu numai!

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu