- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

HANDBAL FEMININ – Minaur, mai aproape de podium după ce învinge Zalăul lui Tadici

CS Minaur a trăit periculos azi, 16 martie, în polivalenta băimăreană în fața celor de la HC Zalău. Băimărencele s-au impus la un gol diferență, scor 25-24, meciul de azi contand pentru etapa cu numărul 18 al Ligii Florilor. Minar s-a impus în ultimele secunde, ori asta înseamnă că meciul nu a fost gestionat așa cum trebuie. Însă importante sunt punctele acumulate, iar acum CS Minaur e la trei puncte de podium.

Raul Fotonea (antrenor Minaur), a declarat, pentru csminaur.ro: “Am avut un meci gen Mioveni, pentru că jucăm din trei în trei zile. Cred că are multă importantă acest ritm. Uite, spre exemplu, pentru meciul de sâmbătă avem o zi să ne pregătim. Dacă vrem să fim acolo în față trebuie cumva să rezistăm. Dacă mă gândesc bine, nu cred că Zalău a condus vreodată, deci se poate spune, într-o oarecare măsură, că am fost în control. Mi-ar plăcea ca pe viitor să reglăm puțin din joc. Am făcut trei punce și sper să ne putem descurca și în meciul de sâmbătă”.

De cealaltă parte, antrenorul celor de la Zalău, Gheorghe Tadici, a declarat, pentru csminaur.ro: “Echipa mea a jucat bine, iar din punct de vedere al angajamentului a fost în regulă. Am făcut prea multe greșeli tehnice. Minaur a jucat prost astăzi, iar noi am jucat și mai prost. Deciziile din finalul meciului au făcut practic rezultatul final. Ultima aruncare de la 7m sub nicio formă nu avea cum să fie, era la un metru afară din semicerc. Nu e vorba la noi de cupe europene, e vorba să ne lase în pace să jucăm pe teren. Despre asta e vorba. În rest, nu e problemă, să meargă alții în cupe europene, să ia diferențe de 16 sau de 18, dacă asta face bine handbalului românesc. Eu am 11 jucătoare sub 24 de ani. Aici sunt trei jucătoare sau poate chiar două care iau salariu cât toate cele 16 ale mele. Astăzi, cu un fluier mai curajos, pentru că le-a fost frică, rezultatul era altul.”

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu