HANDBAL FEMININ – CS Minaur, tot mai aproape de retrogradare. Bătaie de joc

Se știe că în etapa cu numărul 21, SCM Ramnicu Valcea a învins-o, fără drept de apel, cu scorul de 33-25 pe Minaur Baia Mare, astfel că acum formația maramureșeană a ajuns până pe poziția 11, loc care duce de fapt la barajul de ramanere/promovare in Liga Florilor!

Cei de la sportmacsimsiemotie.ro scriu că „zice-se cam așa: toate fetele sunt de acord să renunțe la 20% din salariul pe luna Martie pentru pata pe obrazul clubului din meciul de la Vâlcea. În plus, Ana Maria Tănăsie, Luciana-Andreea Popescu, Magda Alfredo Cazanga, Amelia Lundback, Alba Chiara Spugnini Santome si Katarina Pavlovic, jucatoare care au ratat de la 7m, cica renunta de buna voie si nesilite de nimeni la alti 5%… Nu stim daca cele doua goalkeepere, Mihis si Pandzic, au renuntat si ele suplimentar la ceva ca dupa ca-au primit tot ce-a fost aruncat catre ele de la adversare…”.

Așteptăm, cum ar fi și normal, un punct de vedere oficial al celor de la CS Minaur, handbal feminin, care să confirme saă să infirme aceste informații. Ar fi de bun augur față de cei care cred în handbalul băimărean din Baia Mare.

Ziarmm.ro

Distribuie articolul
2 Comments