Handbal feminin: Costică Buceschi și-a dat demisia de la Minaur

Antrenorul Costică Buceschi și-a dat demisia din funcția de antrenor al echipei de handbal feminin CS Minaur Baia Mare.

Printre altele, el spune că și-a reziliat contractul după ce tot staff-ul a fost îndepărtat de la echipă.

”Stiti cu toții ca nu sunt o persoana activa pe retelele de socializare, dar astazi trebuie sa fac un anunt. Este un anunt trist pentru mine deoarece am sperat pana in ultima clipa ca nu voi fi nevoit sa fac din nou acest pas.

Astazi am reziliat, pe cale amiabila, contractul meu cu CS. Minaur desi perioada scadenta era 2022, adica sezonul viitor. In ultima perioada lucrurile au luat o cu totul alta directie decat cea normala unui club cu pretentii de trofee in tara si Europa.

In aceasta prima saptamana de pregatire din noul sezon, eu sunt singurul care a mai ramas la echipa din tot staff-ul tehnic, toti ceilati colaboratori fiind indepartati pe rand (preparator fizic, antrenor secund si antrenor cu pregatirea portarilor).

Cred ca aceste actiuni au avut ca scop indepartarea mea de la echipa, lucru reusit pe deplin. Vreau sa multumesc tuturor jucatoarelor, antrenorilor cu care am colaborat in cele 3 sezoane de cand m-am reîntors in Baia Mare, fara munca si ajutorul lor nu am fi reusit sa facem o performanta atat de mare ca cea din sezonul proaspat incheiat.

Si nu in ultimul rand vreau sa-i multumesc si celui cu care am pus bazele echipei si performantei din ultimul campionat, Daniel Kotecz un om alaturi de care as fi dispus sa o iau oricand de la capat”, a scris Buceschi pe Facebook.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu