HANDBAL – 665 de spectatori pot intra la meciul dintre Minaur și Dacia Mioveni

Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare va fi gazda partidei dintre CS Minaur și CS Dacia Mioveni, din etapa a 4-a a Ligii Florilor MOL, miercuri, cu începere de la ora 17.00. Conform noilor reglementări, pot participa la acest meci 665 de spectatori, adică 30% din capacitatea sălii.
Potrivit csminaur.ro, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca acele competiții sportive organizate în spații închise sau deschise, să se desfășoare cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție și asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între spectatori.
Cei care vor să facă handalistele noastre la treabă trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate, dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete (valabilă și în format electronic) sau rezultat negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 ore sau rezultat negativ Test Rapid Antigen, nu mai vechi de 48 ore sau dovada trecerii prin boală (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu