Grasa de Cotnari a obtinut marea medalie de aur la concursul international de vinuri de la Berlin

Societatea viniviticola Cotnari SA a obtinut marea medalie de aur la Concursul International de Vinuri de la Berlin. Societatea a primit marele premiu pentru un soi pur romanesc Grasa de Cotnari. Acest mare premiu vine la numai un an dupa ce la aceeasi competitie de la Berlin societatea comerciala Cotnari SA a obtinut doua medalii de aur pentru soiurile Francusa 2008 si Feteasca Alba 2008, acestea fiind singurele medalii pentru Romania.

”Daca acum doi ani, Cotnari obtinea la Chisinau marea medalie de aur, distinctie care nu a mai fost castigata de peste 10 ani de vreun producator romani de vinuri, anul acesta Compania Cotnari SA revine in elita mondiala a vinurilor, atingand cea mai inalta treapta in evaluarea unui vin, cu un soi pur romanesc (Grasa de Cotnari) etalonul vinurilor romanesti”, a declarat directorul de marketing al companiei Cotnari SA, Catalin Grecu.

In luna februarie, aceeasi companie a obtinut sapte medalii de aur si trei de argint la Concursului International de Vinuri Chisinau (Wines & Spirits Contest), organizat in Republica Moldova.

PIATA agricola

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu