- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Ghid de călătorie online de la ANPC pentru cei care vor să meargă la Euro 2024

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Centrul European al Consumatorilor România (ECC Romania) au pregătit recomandări și informații utile pentru cei care merg  în Germania la Euro 2024, competiție care se desfășoară în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Potrivit unui comunicat al ANPC, recomandările sunt reunite într-un ghid de călătorie conceput special, care conține detalii referitoare la modalitățile de transport înspre și în Germania, drepturile pasagerilor, în cazul transportului aerian, ce situații pot apărea atunci când doresc să rezerve cazare, ce condiții sunt valabile în zonele speciale, ecologice, delimitate în unele dintre orașele în care se desfășoară competițiile etc.

Ghidul poate fi accesat pe site-urile celor două instituții, pe cel al ANPC  și pe pagina ECC Romania.

Totodată, pentru a veni în sprijinul celor care urmează să meargă la Campionatul European de fotbal ANPC a creat un cod QR de acces direct la ghidul aflat pe site-ul autorității. 

”Recomandăm tuturor transportatorilor de persoane, care au ca destinație Germania, să descarce macheta și să o afișeze, în locuri accesibile călătorilor, în această perioadă, informațiile cuprinse în ghid fiind deosebit de importante pentru consumatori” – arată reprezentanții ANPC.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu