Gheorghe Gradinaru isi va primi bani – Consilierii locali au votat rectificarea de buget privind cele 3 miliarde pe care Primaria le datoreaza lui Gradinaru

Consilierii locali au votat in unanimitate pentru rectificarea de buget si alocarea sumei de 3 miliarde lei vechi drept despagubiri, daune morale si cheltuieli de judecata pe care Municipiul Baia Mare le datoreaza consilierului local Gheorghe Gradinaru.

Subiectul a nascut dispute aprinse intre alesii municipali. Prelungirea acestora l-a determinat pe consilierul Dumitru Matei sa le atraga atentia colegilor ca nu ar fi bine sa ii puna lui Gradinaru rabdarea la incercare, in felul acesta riscand un nou proces.

„Sa fim atenti si sa votam, ca daca il mai enervam mult pe domnul doctor, poate ne mai cere 500 de milioane”, a spus Matei.

Gheorghe Gradinaru, Zamfir Ciceu (cel care l-a reprezentat in instanta) si Cristian Niculescu Tagarlas au fost cei trei consilieri care nu au votat. Din celelalte voturi exprimate, 16 au fost pentru, iar intr-un singur caz s-a inregistrat o abtinere.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu