- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

FOTO/VIDEO – Christmas Tour și-a deschis porțile pentru iubitorii de frumos

Mult așteptatul Christmas Tour și-a deschis oficial porțile pentru iubitorii de frumos și iubitorii Sărbătorilor de Iarnă. Cei care vor trece pragul acestui târg de Crăciun vor avea ocazia să vadă lucruri inedite, frumoase, vor putea cumpăra cadouri pentru cei dragi. Atmosfera este una de sărbătoare, colinde pe fundal, decoruri de poveste, totul pentru a începe luna cadourilor așa cum trebuie.

„„Îi așteptăm pe cei care vor ajunge la Christmas Tour cu cele mai frumoase lucruri, cele mai frumoase ornamente. Un astfel de ornament înseamnă cam două ore de muncă, iar rezultatul este unul incredibil. Noi facem și altfel de ornamente, nu numai cele specifice Sărbătorilor de Iarnă. Am avut și comenzi, am făcut aranjamente pentru botezuri, pentru fel de fel de evenimente din viața omului”, ne spune Claudia de la „Un strop de magie”.

„Am venit și eu să văd lucruri frumoase. Am văzut că s-a deschis târgul și am zis ca să intru să cumpăr ceva. O să vreau ceva cadouri pentru familia mea. Îmi place că se simte aici spiritul Sărbătorilor de Iarnă, deja văd că lumea a intrat în această stare de sărbătoare. Cred că avem nevoie de așa ceva, că pandemia asta ne-a cam dat viața peste cap”, ne spune Maria.

Maramureșenii interesați să găsească lucruri inedite pentru cei dragi sunt așteptați la Christmas Tour, unde gazdele vă așteaptă cu multe surprize, dar și voie bună din belșug.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu