Fotbalul Românesc, în topul preferințelor pariorilor din România

Pariurile sportive au crescut în popularitate în România odată cu evoluția internetului și a caselor de pariuri online. Tot mai mulți români aleg să-și încerce norocul prin intermediul pariurilor. Fotbalul românesc este în topul preferințelor pariorilor din România, pe lângă campionatele din celelalte țări europene sau alte sporturi. Iar din România, meciurile din SuperLiga sunt cele mai căutate de pariori.

În SuperLiga României sunt 16 echipe de top, care în decursul anilor au dat mari jucători de talie mondială și au reprezentat România în diferite competiții europene. Noul format a fost stabilit în 2020, când Liga 1 a revenit la 16 echipe, dar sistemul play-off și play-out a rămas neschimbat. Fie că sunteți pariori experimentați, fie că sunteți debutanți în ale pariurilor sportive, SuperLiga România poate reprezenta o rampă de lansare.

Printre cele mai cunoscute echipe din România regăsim FCSB (fosta Steaua București); CFR Cluj; Farul Constanța; Universitatea Craiova sau FC Rapid. De multe ori, aceste echipă pornesc ca favorite la casele de pariuri.

Pe lângă SuperLiga României, pariorii mai aleg să-și încerce norocul pe meciuri din Liga a 2-a, unde avem echipe foarte bune, demne de Liga 1, cum ar fi Dinamo București; Steaua București; Oțelul Galați; Politehnica Iași sau Gloria Buzău.

România este pe locul 28 în clasamentul UEFA, ceea ce înseamnă că prima echipă se califică în preliminariile Champions League, în timp ce ocupantele locurilor 2,3 și 4 joacă în preliminariile Europa League.

Însă este bine să vă documentați înainte de plasarea pariurilor. Contează foarte mult să aruncați o privire peste statistici și citiți această postare, împreună cu monitorizarea rezultatelor meciurilor anterioare, a informațiilor despre echipe și jucători, astfel încât să fiți informați despre progresul echipelor și să pariați obiectiv. Uneori este bine să faceți un pas în spate și să pariați realist, fără a fi influențați de pasiunea pentru o echipă sau alta.

Dacă nu doriți să plasați pariuri înainte de meciuri, puteți să o faceți live, în timpul desfășurării meciurilor, având la dispoziție numeroase oportunități de pariere, de la clasicele 1X2 la pariuri despre cine va marca, număr de cornere, șuturi pe poartă, combinații pauză / final etc. Pariurile Live sunt extrem de populare în rândul pariorilor pentru că, în funcție de evoluția meciului, se pot anticipa anumite reușite și potențial de câștig.

Conform unor statistici, există unele pariuri ”ușoare”, care au un risc minim, dar nimeni nu poate garanta reușite în cazul lor. Iar printre aceste pariuri sunt  opțiunile: Peste / Sub număr de goluri – puteți paria că se marchează peste sau sub un număr de goluri ; Dublă șansă – aici aveți opțiuni 1X; X2; 12; GG – goluri marcate de ambele echipe.

Pariurile sportive reprezint o ramură a industriei de gambling, fiind guvernată și de noroc. Comparativ cu alte jocuri de cazinouri, unde reușitele sunt influențate de un generator de numere random sau de ceilalți jucători aflați la masă, la pariuri sportive rezultatul este tranșat pe teren.

Pariurile sportive online atrag anual milioane de pariori. Sunt la îndemâna oricui, având nevoie de un gadget conectat la internet. Casele de pariuri investesc sume importante în platformele online pentru a oferi pariorilor o gamă variată de opțiuni de pariere, dar și o varietate de sporturi pe care se poate paria, inclusiv din fotbalul Românesc.

În concluzie, SuperLiga României poate fi un campionat pe care vă puteți încerca norocul la pariuri sportive, dar fiți cumpătați și informați. Optați pentru pariuri antipice, dincolo de clasicul 1X2. Nu uitați că pariurile sportive sunt considerate tot jocuri de noroc.

(FOTO: pixabay.com)

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu