FOTBAL – Zorile Moisei, campioni de toamnă în Liga a 4-a Seria Nord

Zorile Moisei a terminat turul de campionat pe primul loc, cu 20 de puncte adunate din 6 victorii și 2 egaluri, fiind singura echipă neînvinsă din acest tur de campionat din Liga a IV-a Seria Nord. Locul secund este ocupat de Avântul Bârsana, cu 19 puncte.

„Formația noastră are cea mai bună apărare a campionatului, cu doar 6 goluri primite în 8 meciuri, si al doilea cel mai bun atac cu 22 goluri marcate. În perioada următoare mai avem programate 2 meciuri, duminică se va disputa primul meci din returul campionatului, în deplasare la CS Plimob Sighetu Marmației, iar al doilea în optimile Cupei României Top Market unde ne vom afla adversara prin tragerea la sorți din această săptămână”, spun cei de la Zorile Moisei pe pagina lor de facebook.

„Țin să felicit echipa de fotbal C.S. Zorile Moisei pentru rezultatele deosebite pe care le-a înregistrat în acest tur de campionat, aceste succese fiind răsplata pentru munca, efortul și atitudinea de care dau dovadă atât jucătorii cât și cei care sunt alături de echipă. Nu în ultimul rând felicitări domnului profesor Dani Tomoiaga pentru că a știut cum să-i capaciteze și coordoneze pe jucători în atingerea obiectivelor cu o atitudine pozitivă, implicat cu pasiune în cele desfășurate.

Vă urez multă baftă în continuare, în jocurile din returul campionatului și din Cupa României Top Market”, arată primarul comunei Moisei, Grigore Tomoiagă.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu