Fotbal U-13 – CS Xela Baia Mare joaca o finala mare, in Cupa Maresme Pineda del Mar (Barcelona)

Vinerea pe care am petrecut-o la Barcelona a fost una fierbinte. Atat la propriu, cat si la figurat. Daca am avut cateva zile cu nori, vineri, vremea a fost superba. La fel ca si junii nostri. Am avut doua echipe calificate in sferturi de finala. La U-11 (antrenor, Dan Cristea) si la U-13 (antrenor, Emil Kemenes).

Daca piticii de la U-11 au fost obositi dupa ziua de joi, cand au avut doua meciuri, dar si tracasati de unele probleme avute cu organizatorii (au pierdut un meci la masa verde din cauza unui pasaport lipsa, chiar daca in teren au cistigat), ei au cedat in sferturi in favoarea romanilor de la FC Brasovia cu 4-0.

In schimb, trupa condusa de Emil Kemenes a facut furori. Dimineata la ora 9, au jucat sfertul de finala cu bulgarii de la FC Mladost, pe care i-au invins cu scorul de 3-2 (Vele, 2 si Pomean). A urmat o semifinala disputata la Santa Susana impotriva nemtilor de la SV Emmerich Vrasselt 1912. A fost cel mai bun meci al baimarenilor. Acestia au castigat cu categoricul scor de 4-0. Au marcat: Pomean 3 si Vele.

Asadar, Cs Xela va juca finala U-13 impotriva bulgarilor de la FC Slavia. Maine vom reveni cu detalii. Dar cel mai bine s-au simtit coconii antrenati de Cristian Bogdan. Ei au incheiat repede turneul barcelonez. Astfel, ei au prins o veritabilia zi de vara pe plajele de la Costa Brava.

Sambata vom fi pe Camp Nou, dupa ce in prealabil vom avea o sedinta de bronzat si una de shopping. Spre seara urmeaza drumul catre casa. Cu cei doi bravi soferi ai nostri de la Trans Iura: domnii Iura si Livian. Dar si cu gandul la meciul dintre Real Madrid si FC Barcelona.

Radu TOLAS, Director sportiv CS Xela Baia Mare

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu