FOTBAL – Se anunță mari schimbări la echipa de fotbal dacă nu apar rezutatele pe final de an

În data de 3 decembrie Minaur are un nou meci de disputat, de data aceasta cu Unirea Dej. Meciul de maine va fi în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga a II-a la fotbal. Doar că la echipa din Baia Mare nu sunt vremuri bune, din contră. S-a spus foarte clar că dacă pană la finalul anului nu se schimbă ceva, de anul viitor vom avea schimbări pe toate palierele.

„Am susținut schimbarea lui Ciprian Danciu pentru că echipa nu avea rezultate! Schimbarea unui antrenor nu garantează automat succesul pentru cel care urmează, cu toate că, de obicei, aceste schimbări crează un șoc la echipă și mai apar și rezultatele pozitive! Nu a fost cazul la echipa noastră, iar aici trebuie să analizăm foarte bine cauzele. E de vină administrația locală pentru că, după mai mulți ani oferă condiții decente salariale și de pregătire și este lângă echipă? E de vină staff-ul tehnic pentru că nu reușește să formeze un grup unit care să se dăruiască pe teren și să dovedească prin atitudine spirit de învingător și măcar dorință de victorie?!

Sunt de vină suporterii pentru că nu știu/nu vin să încurajeze echipa numai la victorii!? Sunt de vină „fotbaliștii” care se gândesc mai mult la cum să-și facă freza, cum să-și poarte jambierele, cum să iasă în oraș cu iubitele, cum să se ascundă prin localuri pentru a mai „pasa” câte o bere, în loc să se gândească la spiritul lui Mateianu, la faptul că o prestație bună, cu implicare și sacrificiu, ar putea să-i așeze în rândul „celor drepți”, care au făcut ceva pentru Baia Mare și care ar putea avea recunoașterea comunității!?Mai avem două meciuri anul acesta, sper să le tratăm cu maximă seriozitate și să învingem! Altfel, sărbătorile vor fi sumbre, iar Anul Nou, va fi unul cu adevărat nou în lotul nostru!”, a spus unul din viceprimarii de Baia Mare.

Rămane de vazut dacă această schimbare va însemna inclusiv un nou antrenor sau doar lotul de jucători.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu